Pilates -wellness hétvége lelki, szellemi, testi feltöltődéssel, színes programokkal, plusz kilók nélkül

Töltsünk el együtt egy kellemes hétvégét az elbűvölően szép Hotel Termálykristály Aqualad gyógyvizes termál és élményfürdőben

Gyere tarts velünk!

 A hétvége lényege, hogy jól érezd magad, ne fáradj el, felfrissülj, testileg, lelkileg! A programok fakultatív jellegűek, nincsenek szabályok!

 Jöhetsz a családoddal, vagy a pároddal, vagy egyedül, mert neked arra van szükséged. Gyere és kapcsolódj ki. Hozhatsz barátokat  és együtt is pihenhettek, van összenyitható szoba a szállodában, erre az igényre is gondolva. Fürdés, napozás, jó beszélgetések, finom ételek, meditáció, előadások, pilates óra, este közös tánctanítás, és sok-sok élmény vár rád!

Helyszín a ráckevei négycsillagos Hotel termálkristály, amely ősfákkal körülvett természetes környezetben épült. Kristály ebédlőjének kellemes terasza a medencék partján egy tó mellett ejti ámulatba az oda érkezőket. A szobák igényesek, illatosak, tóra vagy a kültéri medencékre néznek.

Az aqaland termálfüdő saját gyógyforrásból 1040 m mélyről tör elő.

Beltéren  4 sávos úszómedence, Gyógyvizes élménymedence, Termál gyermekmedence elefánt csúszdával, aromaterápiás gőzfürdő, hangterápiás  Tepidarium fűtött kőágyakkal, illóolajos és gyógynövényes szaunák, Kneipp taposó, Mediterrán pihenő terasz, Mediterrán büfével

Kültéren: termál ülőmedence, Hideg vizes csobbanó, sodrófolyosós élménymedence pezsgőágyakkal, Szabadtéri mester szauna (időszakos) szabadtéri gyógyvizes medence. A Kevei gyógyvíz jótékony hatásával, hőmérséklete 37 C. kényezteti az idelátogatókat.

Gyermekeknek, apróknak és nagyobbaknak melegvizes medence csúszdával, homokozó, hinta, játszótér teszi élvezetessé az eltöltendő időt.

Programok:

 

  • Pilates órák, péntek, szombat, vasárnap
  • Előadások:

 

Dobos Andrea Beáta, théta healing oktató és kezelő : Vipasszana meditációról

Zsák Tina, párkapcsolati coach, rajzvizsgálati szakértő: A rajzod többet tud rólad, mint te magad

Sz-Dobos Katalin, pilates edző, házassági tanácsadó: Volt ma házasságod, párkapcsolatod?

 

  • Péntek este: Molnár Tamás segít elsajátítani pár tánc alaplépést. Ruanda körben együtt is fogunk táncolni, illetve lesz egy kis meglepetés
  • Párkapcsolati rajz készítés, rajz teszt, rajz elemzés,
  • Meditáció

 

Időpont:2017.május 19-21

Helyszín: Ráckeve, Strand út 4.

Ára:31.400ft/1 felnőtt/ 2 éjszaka

Gyermekeknek kedvezmény: 4 éves kor alatt ingyenes,4-10 éveseknek 50%,10-14 éveseknek 30%

Gyermekeknek a programokat  14 év alatt ingyenesen biztosítom.

További részletek, és jelentkezés: katusd@gmail.com/ Sz-Dobos Katalin 70/7707815