Szia:)

TUDTAD-E?

Sok éve táplálkozom úgy, nincs gondom az éhséggel, mégis rendben van a súlyom, egészséges és fitt vagyok!

Ezt többek közt annak is köszönhetem, hogy megfelelő mértékben eszek növényi és állati eredetű fehérjéket.

Szertném figyelmeedbe ajánlani a www.blnce.hu oldalon található kiválló minőségű növényi fehérjeporokat a ProRICE-t és a Pro3-at, amik nagyon hatékonyan egészítik ki minőségi növényi fehérjével a fehérje bevitelem.

RENDELJ NÁLAM, ProRice-t és Pro3-at és megbeszéljük, Neked mennyi fehérjére van szükséged a megfelelő izom-zsír arány elérésehez!

Amiért a fehérjékre odafigyelek és javasolom, hogy te is figyelj oda, ha szeretnél fogyni, izmosodni, vagy állandóan farkas éhes vagy, nasizol:

• Növelik a jólakottság hormon szintjét

• Csökkentik az étvégyhormon szintjét, így az éhségérzetet

• Növelik az izomerőt és az izomtömeget

• Fogyás esetén csökkentik az izomvesztést

• Ha több fehérjét eszünk, csökken a farkaséhség és a nassolás utáni vágy, ez a dopamin hormon jobb működésével hozható összefüggésbe

• Magas fehérjebevitel, serkenti az anyagcserét és gyorsítja a zsírégetést, ez a a fehérjék magasabb termikus hatásának köszönhető

• Szöveteink, szerveink legfontosabb építőanyaga, így az izmok építésében és regenerálódásában is segit.

EDZÉS UTÁN, mindenkinek ajánlom a fehérje pótlását, Ha szeretnél rendelni, irj nekem, rendelek neked rizs vagy összetett rizs-kender-borsó alapú fehérjekészítményt és MEGBESZÉLJÜK személyre szabottan, NEKED mennyi fehérjére van szükséged!

A blnce.hu Bio Gábor ( Tóth Gábor) oldala, aki Sebestyén Balázzsal megírta a nagysikerű E-mentes1 és 2 övezet című könyveket. A termékek, amik az oldalon találhatók zömmel bio alapanyagokból készülnek.

Tisztelettel: Dobos KATA edző