Kedves Vendégeim!

A mai naptól kérlek Benneteket, hogy minden órára jelentkezzetek be!

Így jobban tudom tartani veletek a személyes kapcsolatot, pontosabban fogom látni és követni, hogy melyik órán hány fő várható. Tudni fogok a lemondásokról, amikről a későbbiekben tudunk majd beszélgetni és lesz, hogy megoldást is találunk rá.
Ha teltház van és vki szeretne jönni, fogom tudni mondani, hogy jöhet vagy nem. Illetve, aki nagyon szeretne résztvenni az órákon, biztosíthat magának előre helyet.

Az órákra a következő módon lehet bejelentkezni:

1. https://www.reggelitornak.hu/orarend
2. Dobos Katalin pilates, kismama és babamama torna: “Foglalás most” gomb segítségével
3. Nálam személyesen, telefonon vagy messengeren

A foglalás egyszerű és gyors!
Miután ráklikkeltél a honlapomon az órarend fülre vagy a facebookomon a “foglalalás most” gombra, fel fog jönni az órerendem. Itt ki tudod választani az adott órát, amire jelentkezni szeretnél. Ezután add le a foglalásod az adott óra nevének megnyomásával, majd töltsd ki a neved, e-mail címed és telefonszámod, és véglegesítsd a foglalásod. A rendszer küldeni fog neked egy visszaigazoló levelet a postafiókodra, ami azért FONTOIS, mert ott kapsz lehetőséget a jelentkezésed MÓDOSÍTANI vagy TÖRÖLNI.

Az órákat a következő módon lehet lemondani:
Kérlek, hogy két órával az órakezdésig szólj nekem vagy a fent említett módon töröld a rendszerből a neved.
Azaz, az esti 18.00 órakor kezdődő órát már 16.00 óra után nem tudom elfogadni, hogy lemondod. Ha nem mondtad le és nem tudsz eljönni, akkor az órát ki kell fizetni vagy a bérletedből levonásra kerül.

A reggeli órákat előző nap este 19.30-ig lehet lemondani. Ha nem mondod le, szintén ki kell fizetni vagy levonom a bérletedből.

Kiskakpu: Tudom, hogy van olyan eset, hogy szeretted volna, mégsem tudtad lemondani az órát. Szólj és beszéljük meg!

Dobos Kata