Szia kedves anyuka!

Tudom, jó otthon a kicsiddel, de jó is lenne kimozdulni valahova gyermekeddel, hogy ismerkedj, beszélgess más anyukákkal és a babád is találkozzon kis barátokkal.
Tudom, szeretnél tornázni, hogy jól nézz ki a férjednek és jól nézz ki magadnak, de nehéz a babádat otthon hagyni, mert téged akar, vagy a férjed nem tudja megoldani, hogy vigyázzon gyermeketekre, míg te tornázol.

Erre nagyon jó lehetőséget tudok ajánlani neked, mert pont erre találtam ki a baba-mama tornát, ahol te tornázol a babád pedig, ha hiszed, ha nem, melletted vagy a teremben lévő játékokkal, más aprókkal fog játszani. Ha nem így történik, mert álmos a picid, elringatom én az adamo hintában, vagy meg is szoptathatod nálunk!

A baba-mama tornán, olyan anyukák vesznek részt, akik szintén erre vágynak. Kimozdulni otthonról, beszélgetni végre értelmesen valaki hasonló korú és érdeklődésű kedves anyukával, ahelyett, hogy csak a picijükkel beszélgetnek. És a többi anyuka is szeretne jól kinézni, a testtartásán javítani, ha fáj esetleg a háta, azt kimozgatni.

Tehát, gyere el bátran és próbáld ki a baba-mama pilatest, egy olyan programot, ami jó neked és a gyermekednek is.

Minden nap van baba-mama pilates program 9.45-10.45-ig.

Dobos Kata edző