felelemhala
Mikor pilates órát tartok, követem életem célját. Ezáltal erővel teltnek, ihletettnek, elégedettnek, boldognak érzem magam.

Te eltértél-e életcélodtól, küldetésedtől? Mikor dolgozol, milyen feltörő érzések irányítanak?

Emlékszel-e olyan alkalomra, amikor annyira élveztél valamilyen tevékenységet, hogy megfeledkeztél az idő múlásáról, nem törődtél azzal, mikor lesz ebédidő vagy mit gondolnak mások Rólad, boldog voltál és energiával telt?

Ha van vagy volt ilyen alkalom, akkor bizonyos, hogy ez az a dolog, amivel többet kellene foglalkoznod az életben. Ugyanis, ha nem követjük céljainkat, unalom, egyhangúság, rosszkedv és üresség fogja betölteni az életünket, ami hosszútávon betegséghez, elégedetlenséghez vezet.

Pilates, kismama és baba-mama edzőként egyre több csodás emberrel sikerül megismerkednem. ÉS még soha nem találkoztam egyetlen olyan személlyel sem közülük, aki ne lett volna valamilyen szempontból tehetséges. Mindannyijuk, akik hozzám járnak valamilyen szempontból csodálatosak. Határozottan más-más életfeladatokkal, adottságokkal rendelkeznek.

Az én példámon át, engedjétek meg, hogy megmutassam, milyen potenciális ereje lehet a szenvedély által irányított emberi energiának.

Az óráimon ezt szeretném átadni Nektek. Ezt az öröm energiát, békét, nyugalmat, szeretet. A pilates gyakorlatoknak a hatásait már többször leírtam és még biztosan sokszor le is fogom írni. De mind közül a legfontosabb, hogy visszaadja a testesnek azt a szabadságot, amivel gyermekkorodban rendelkeztél. És ha ezzel rendelkezel, sokkal több dolgot kipróbálhatsz az életben, ami Neked Örömöt és boldogságot okozhat. És ha Te boldog vagy, megtalálod az életcélod és ha az is már megvan eljuthatsz oda, hogy másokat elkezdesz észrevétlenül támogatni, segíteni.

Mert azzal köszönhetjük meg az életben legjobban Istennek a világnak, vagy magadnak, hogy boldog vagy, hogy másoknak segítő kezet nyújtasz. Úgyhogy ne habozz sose köszönetet mondani, vagy csak hálával rágondolni azokra, akik az életben Neked segítő kezet nyújtottak. Lehet, hogy csak úgy, hogy adtak egy információt, ami téged a megfelelő csodás helyre, tornára, előadásra, eseményre, emberhez irányított. Vagy csak úgy hogy jó hatással volt Rád a vibráló energiájával, szeretettel teli személyiségével.

Figyelj többet magadra, kapcsolódj ki többet, és így másoknak is többet tudsz majd segíteni, mert úgyis ez mindannyiunk legfőbb küldetése.

Várlak szeretettel óráimon:
Sz-D Katalin edző